Ο ΕΔΣΝΑ στην «πρώτη γραμμή» για την ενίσχυση των Δήμων της Αττικής, με σύγχρονο εξοπλισμό για τη συλλογή βιοαποβλήτων.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και του Προέδρου του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. Βασίλη Κόκκαλη, παραδόθηκαν στο Δήμο Καλλιθέας και το Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο, δύο (2) επιπλέον καφέ απορριμματοφόρα σύγχρονης τεχνολογίας, καθώς και 875 καφέ κάδοι, για την αποτελεσματικότερη  λειτουργία του συστήματος συλλογής βιοαποβλήτων, σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της Αττικής.

Ταυτόχρονα, παραδόθηκαν και κάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης για τη συλλογή βιοαποβλήτων στην Καλλιθέα.

Συνολικά στο Δήμο Καλλιθέας  έχουμε διαθέσει χωρίς καμία επιβάρυνση ούτε του Δήμου, ούτε των δημοτών, 4 απορριμματοφόρα συλλογής βιοαποβλήτων, 1.100 καφέ κάδους και μεγάλος αριθμός κάδων εσωτερικής ανακύκλωσης.

Όπως επισήμανε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, «ο Δήμος Καλλιθέας και η Δημοτική Αρχή συμμετέχουν ενεργά στην ισχυρή πράσινη συμμαχία που έχει δημιουργηθεί , για να καταστεί η Αττική πρώτη πράσινη Περιφέρεια της χώρας . Μαζί με τους πολίτες, βάζουμε ισχυρές βάσεις για να κάνουμε κάθε μέρα που περνά, καλύτερη την καθημερινότητα των κατοίκων του Λεκανοπεδίου».

Ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Βασίλης Κόκκαλης τόνισε πως «εδώ και 2,5 χρόνια εφαρμόζουμε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό, που στόχο έχει η Αττική να αποτελέσει πρότυπη Περιφέρεια, όσον αφορά την υιοθέτηση των κανόνων της κυκλικής οικονομίας».

Φωτογραφικό υλικό:

1

 

Εκ του Γραφείου Τύπου