Αήθης συμπεριφορά περιφερειακού συμβούλου

Προεκλογικό σόου, με χρήση… κάμερας, επιχείρησε να στήσει σήμερα στο χώρο του ΧΥΤΑ Φυλής, ο περιφερειακός Σύμβουλος του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης, κ. Γιάννης Πρωτούλης, με πρόσχημα…. την ενημέρωσή του! Επιδεικνύοντας μια πρωτοφανή και αήθη συμπεριφορά τόσο απέναντι στους εργαζόμενους του ΧΥΤΑ Φυλής όσο και στην Αντιπρόεδρο του ΕΔΣΝΑ, Αφροδίτη Μπιζά.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι η σημερινή Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ, όπως άλλωστε τεκμαίρεται, είναι πάντα πρόθυμη να ενημερώσει άπαντες, ουδέποτε έκρυψε κάτι και δεν προτίθεται να το κάνει.
Συγκεκριμένα o ΕΔΣΝΑ δεν γνώριζε ότι ο κ. Πρωτούλης μαζί με τους κ.κ. Τσιουμπρή και Χαμαλίδη, μέλη του ΔΣ του ΕΔΣΝΑ, θα μετέβαιναν στο ΧΥΤΑ Φυλής παρότι ο κ. Χαμαλίδης είχε προηγουμένως ζητήσει τηλεφωνική ενημέρωση από την Αντιπρόεδρο του ΕΔΣΝΑ χωρίς φυσικά να αναφέρει ότι επρόκειτο να ακολουθήσει επίσκεψη στο ΧΥΤΑ Φυλής.
Η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ ουδέποτε απαγόρευσε την είσοδο σε δημόσια πρόσωπα στις εγκαταστάσεις της ΟΕΔΑ Φυλής, απλά για λόγους ασφαλείας, όπως ισχύει σε όλες τις εγκαταστάσεις αυτού του είδους, ζητείται άδεια εισόδου. Πρόσφατα (στις 11 Δεκεμβρίου 2018) τις εγκαταστάσεις της ΟΕΔΑ Φυλής επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γ. Πατούλης, ο οποίος και ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Γραμματέα του ΕΔΣΝΑ, κ. Γιάννη Δρίβα.
Σε ό,τι αφορά τις πρόσφατες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην εναπόθεση των απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Φυλής, η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ ουδέποτε έκρυψε ότι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δημιούργησαν δυσλειτουργίες και εμπόδια στην ολοκλήρωση προγραμματισμένων εργασιών άλλωστε αυτό αναφέρθηκε και στο σχετικό Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου.
Η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ ενημέρωσε τους Δήμους – μέλη του ότι το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου, θα παραμείνει ο ΧΥΤΑ κλειστός προκειμένου να ολοκληρωθούν οι προγραμματισμένες εργασίες και να δοθεί η δυνατότητα στην συνέχεια της ομαλής λειτουργίας του.
Τέλος, η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ είναι αρμόδια, ως οφείλει, για την παροχή όποιας πληροφορίας της ζητηθεί για την ενημέρωση των πολιτών. Για συμμετοχή σε αμφιβόλου γούστου προεκλογικά σώου, δηλώνει αναρμόδια.